Taste the Future, Connect for Change.
Taste the Future, Connect for Change.
Voed je verwondering. Verbind met anderen. Verbeter de toekomst.
Over Taste the Future
Onze voedselkeuzes hebben een grote impact. Op onze gezondheid en op de wereld om ons heen. En om écht duurzaam te veranderen hebben we iedereen nodig.
Daarom organiseren biodynamische boer David Luijendijk en All Class Kitchen Art Events het unieke evenement Taste the Future. Om samen te leren, te luisteren, te groeien en te proeven. Tijdens dit event verbinden we plezier met visie en brengen we buitenlui in contact met boeren en andere experts. Samen leren we niet alleen óver, maar zullen we ook genieten ván het voedselsysteem van de toekomst.
Tijdens deze dag is iedereen welkom die zin heeft in een lekkere, gezonde en duurzame toekomst. Of je nu aan het begin staat van de transitie naar een circulair systeem, of daar al jarenlang hard aan werkt.
Het Programma
Regeneratieve boer David Luijendijk deelt zijn visie, inzichten en best practices
Een inspirerende documentaire over systeemverandering binnen de voedselketen
Handen uit de mouwen tijdens de workshop
Verfijnd viergangendiner door chef Rob Reizevoort. Proef de smaak van met liefde bereide verantwoorde gerechten, begeleid door eerlijke en bijpassende dranken. En het moment om met elkaar de connectie te vinden
Moderator Floortje Schoevaart zal de dag presenteren met prikkelende vragen uit het publiek en korte interviews met de verschillende experts


















Praktische Informatie
Datum: vr 12 september en za 13 september
Locatie: kwekerij EkoLogisch in Roelofarendsveen
Tijd: 14:30 - 21:30 uur
Prijs: € 299,- per persoon all-in
De ticketprijs is inclusief rondleiding, documentaire, plenair middagprogramma met drankjes en hapjes en een 4-gangendiner met bijpassend drankenarrangement.
Reserveer vóór 1 augustus en ontvang een Early Bird-korting!
Nieuwsgierig? Dan hebben we alvast wat voeding voor de geest. Lees meer over mooie initiatieven en denkers waar wij fan van zijn.
Michael Pollan is een diepe denker over ons voedselsysteem die zijn inzichten vertaalt in praktische regels. Ontdek ze hier.
Slow Food startte in Italië en breidde uit over de hele wereld. Deze beweging kiest voor regionaal, duurzaam, seizoensgericht en onbewerkt.
Dutch Cuisine wil meer gebruik maken van de rijkdom van het Nederlandse landschap. Met oog voor dier en duurzaamheid en nadruk op plantaardig en het seizoensaanbod.
De Universiteit Wageningen onderzoekt ons voedselsysteem op alle mogelijke manieren. Deze studie richt zich op een verandering in systeem en een versterking van onze toekomstige voedselproductie.