Verras jouw personeel of zakelijke relatie met een heerlijke attentie op Sinterklaasavond! 

Dit jaar geen intocht en Sinterklaasfeest op kantoor. Daarom hebben wij iets leuks bedacht. Verras je personeel of zakelijke relatie met een heerlijke attentie op Sinterklaasavond. Je kunt het pakket zo vormgeven als je zelf wilt en zo gek maken als je het zelf wilt. Zo kun je het pakket namelijk upgraden met een custommade melamine camp mug die wij kunnen voorzien van een quote of jullie branding. 

Als extra service kunnen wij de attenties tot bij jullie aan de voordeur komen bezorgen. Zo hoef je de deur niet meer uit tijdens de feestdagen! 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Verras jouw personeel of zakelijke relatie met een heerlijke attentie op Sinterklaasavond! 

Dit jaar geen intocht en Sinterklaasfeest op kantoor. Daarom hebben wij iets leuks bedacht. Verras je personeel of zakelijke relatie met een heerlijke attentie op Sinterklaasavond. Je kunt het pakket zo vormgeven als je zelf wilt en zo gek maken als je het zelf wilt. Zo kun je het pakket namelijk upgraden met een custommade melamine camp mug die wij kunnen voorzien van een quote of jullie branding. 

Als extra service kunnen wij de attenties tot bij jullie aan de voordeur komen bezorgen. Zo hoef je de deur niet meer uit tijdens de feestdagen! 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Adres

Europaweg 1c

2381 GR Zoeterwoude – Dorp

 

+31(0)71 514 33 30

 

Sparren?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om verdere details te bespreken.