Donderdag  30 juli 2015 vertrokken er 3 All Class vrachtwagens richting Mairy sur Marne, net onder Epernay in de Champagnestreek, om daar een fantastisch huwelijksweekend te verzorgen. Vrijdag avond werden alle gasten uitgenodigd op Chateau de Mairy om daar in een geweldige ambiance te genieten van heerlijke burgers van de Big Green Egg en natuurlijk een lekker drankje.

Zaterdagmiddag na de ceremonie ging de barbecue aan om daar langzaam het mooie stuk vlees op te garen. De lange tafels waren sfeervol gedekt met handgemaakte accessoires en zorgvuldig uitgekozen vintage servies uit het chateau. De zomerse wijnen stonden op tafel en het diner werd gepresenteerd op planken, zodat er van alles wat geproefd kon worden.

Op zondag sloten we af met een brunch in vineyards in het dorpje Mutigny met een adembenemend uitzicht over de wijnranken. Mede dankzij dat we drie dagen stralend weer hadden, de heerlijke wijnen, gasten die zich amuseren en natuurlijk de mooie gerechten die er geserveerd werden was het een ervaring om nooit te vergeten.

Foto’s © OAK & FIR