Robbie's RIBS & Corn Chicken

Elke woensdag kun je bij All Class de smakelijkste Spare Ribs of botermalse Corn Chicken bestellen! Werkelijk om je vingers bij af te likken! Bezorging binnen Zoeterwoude is gratis en voor € 5,00 leveren we ook binnen een straal van 12 km buiten Zoeterwoude.  

The Dad Burger Box

Zondag 21 juni is het vaderdag. De liefde van de man…. gaat door de maag! Maak het je makkelijk en verras jouw vriend, verloofde, man, broer, zwager, vader of opa met één van onze twee fantastische burgers!

All Class staat bekend om haar creatieve en professionele aanpak. Daarom is het label All Class at Home in rap tempo uitgebreid met een afhaalservice toen alle werkzaamheden stil kwamen te liggen door het Corona (Covid-19) virus.  

Met deze service is het nu mogelijk om van onze culinaire producten te genieten, thuis of op het werk. We hanteren een wisselend assortiment; denk aan een borrelbox, high tea, brunch, cocktailset, 3-gangen diner uitgebreid met een mooie fles wijn of maak kennis met de specialiteit van de chef! Kies dan voor Robbie’s RIBS of Corn Chicken

Het assortiment wat op dit moment te bestellen is staat hierboven vermeld. Klik op de gewenste datum en vul het orderformulier in om een bestelling te plaatsen!

Aan onze service is echter niets veranderd. We verzamelen de producten in een degelijke box, verpakken deze in passende verpakkingsmaterialen voorzien van de nodige instructies en een “how to serve” handleiding voor het bereiden en serveren van de producten. We overhandigen de order in stijl – maar wel op afstand – op onze thuisbasis (Europaweg 1C, Zoeterwoude).

 
Daarnaast hebben wij natuurlijk niet stil gezeten.. Wanneer het weer toegestaan is om met meerdere personen bijeen te komen, hebben wij een aantal nieuwe foodconcepten ontwikkeld. Denk aan The Spanish Pintxo Bar, The Fish Market of Streetfood van de Black Bastard. Nieuwsgierig geworden? Check onze concepten nu [HIER].

Uiteraard zijn onze mogelijkheden eindeloos en denken we graag met je mee. Wil je meer informatie over onze All Class at Home service of foodconcepten, of één van deze opties verder uitbreiden? Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tot gauw!

Liefs, Team All Class

Adres

Europaweg 1c

2381 GR Zoeterwoude – Dorp

 

+31(0)71 514 33 30

 

Sparren?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om verdere details te bespreken.