Selecteer een pagina

SERVICES

 

All Class is All Inn. Proeven en beleven. Traditioneel en vernieuwend. Simpel en chique. Regionaal en internationaal. Klantgericht en eigenzinnig. Voor de zakelijke markt en de particuliere markt. All Class is de ultieme sfeer- en smaakmaker voor alle gelegenheden.


FULL SERVICE EVENTS

De volledige service van All Class staat garant voor een complete belevenis. Met gerenommeerde partners, zoals Van der Kroft Party Rental, Mise en Place en Met Bloemen zijn we in staat voor u op maat een onvergetelijk event neer te zetten. Met oog voor creativiteit, kwaliteit en budget creëert All Class een totale beleving volgens een door u gekozen thema of concept. U en uw gasten zullen hierover nog lang napraten.


GREEN EGG BARBECUE

Mooi weer, gezelligheid en de barbecue brandt. Terwijl u met uw gasten geniet van een gekoeld glas witte wijn of rosé, stookt onze Chef de Green Egg barbecue op om daar zijn culinaire gerechtjes op te laten smeulen. Is het niet heerlijk om te genieten van heerlijk street food, trendy gerechtjes of stoere braadstukken, bereid met de meest geavanceerde barbecue-technieken? Bij de barbecue serveren wij knapperige salades, bakken vers brood en roeren à la minute onze sauzen.


HIGH END

Jarenlang koken op hoog niveau maakt dat onze chefs prachtige, culinaire gerechten maken. In combinatie met geselecteerde wijnen, stijlvol gedekte tafels en bijzondere locaties, maakt dit uw event onvergetelijk.


FOOD TRUCK

Hip, trendy, gezond en divers genieten zijn de pijlers van de Rrollende Keuken festivals. Sinds de zomer van 2014 zijn we met onze Renault 4TL food truck aangesloten bij dit bonte gezelschap om bezoekers van de festivals te laten genieten. Ook op uw eigen evenement kunt u gebruik maken van onze food truck. Naast de Renault staat er een Citroën HY tot uw beschikking. Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keuken en een groot uitklapbaar verkoopluik. Real Food Truck Business!WEDDING

Het is traditie om op je trouwdag een diner te organiseren. De gedachte hierachter is dat jullie als bruidspaar de eerste gezamenlijke maaltijd delen met jullie gasten. En wat is het soms leuk om met sommige tradities te breken!

Wil je dineren in de achtertuin van je ouders? Een ontspannen sfeer creëren met oogstrelende gerechten? Sitting dinner, 5 gangen inclusief wijnarrangement? Of juist lekker de BBQ aan, drankjes in zinken teilen en een ontspannen ceremoniemeester? Wij vinden het leuk om met jullie mee te denken over de styling en invulling van het diner. Bel ons, mail ons of kom langs de koffie staat klaar!

Wedding impressie


FOOD DELIVERY

Low profile genieten van vers, creatief bereid eten? Food Delivery by All Class heeft een diversiteit aan mogelijkheden om uw gasten te verrassen. U bestelt, wij leveren af, u geniet en wij halen op.


Graag meer informatie ontvangen?

Blijf altijd op de hoogte via onze social media

Blijf altijd op de hoogte via onze social media