Selecteer een pagina

 

OVER ONS

 

All Class Kitchen Art Events is de ambitieuze sfeer- en smaakmaker van uw evenement. Wij zorgen voor de sfeer, presentatie, gerechten en dranken. U kunt ontspannen genieten.

 

VOOR IEDERE GELEGENHEID

All Class is eersteklas cateraar van topevenementen op toplocaties, zoals de Pieterskerk en het museum van Oudheden in Leiden, Corpus Congress Centre in Oegstgeest en Galerie Klooster in Noordwijk. U kunt daarnaast bij ons terecht voor iedere andere gelegenheid, zoals een intiem diner, lunch, barbecue of borrel.

 

 

REGIONALE PRODUCTEN, REGIONALE REPUTATIE

All Class houdt van eerlijke, regionale producten en gerechten met een twist. En staat voor een eigentijdse presentatie en perfecte service. All Class is gevestigd in Zoeterwoude, nabij Leiden, en werkt met een klein team van professionals die houden van hun werk. All Class heeft sinds haar oprichting in 2002 een reputatie opgebouwd als de topcateraar van de Leidse regio.

 

 

ONZE KRACHT

All Class is All Inn. Proeven en beleven.Traditioneel en vernieuwend. Simpel en chique. Regionaal en internationaal. Klantgericht en eigenzinnig. Voor de zakelijke markt en de particuliere markt. All Class is de ultieme sfeer- en smaakmaker voor alle gelegenheden.

 

 

WERKWIJZE

Bij All Class kunt u terecht voor een complete belevenis. Op basis van uw wensen zorgen wij zowel voor zowel een passende sfeer en presentatie, als voor de gerechten en dranken. Onze creatieve topkoks presenteren traditionele gerechten in een nieuw jasje en maken van iedere lunch, diner of borrel een onvergetelijk evenement.

All Class zet zich in voor een beter klimaat en een betere leefomgeving door het gebruik van zo veel mogelijk biologische en/of regionale fairtrade producten. In ons food book geven wij een impressie van wat wij te bieden hebben.

 

 

MAATWERK

All Class biedt maatwerk. Elke event is anders en dus maken wij een passend voorstel voor uw bedrijfsfeest, congres, meeting, bruiloft, borrel, walking- of sitting diner. Zowel particulier of zakelijk, groot of klein: All Class regelt het. Daarbij kunt u zich laten inspireren door onze speciale concepten, zoals de Spanish Pintxo Bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

FAMILIEBEDRIJF

 

Rob Reizevoort is sinds 2005 de trotse eigenaar van All Class Kitchen Art Events. Zijn grote passie is het volgen van trends in magazines en kookvideo’s, het speuren naar de beste ingrediënten en het uitproberen van nieuwe gerechten. Een passie die hij deelt met zijn vrouw Angelique en heeft overgedragen op zoon Niels en dochter Daniëlle, die beiden werkzaam zijn in het bedrijf. Op evenementen is Angelique een vertrouwd gezicht achter de bar. De vaste krachten Timon Zuurmond, Sander Bleijie en Caroline Steens completeren het team van All Class.

ROB REIZEVOORT

 

Topkok, ondernemer, accountmanager, teammanager en familieman. Stelt zichzelf, zijn team en zijn leveranciers hoge kwaliteitseisen. Beschouwt stilstaan als achteruitgaan. Zijn nieuwsgierigheid, creativiteit en energie zijn onuitputtelijk. Hij proeft, probeert en stimuleert. Zijn gezin en het team van All Class vormen de stevige basis van zijn continue culinaire zoektochten en creaties.


SANDER BLEIJIE

 

Chef van de koude keuken. Legde de basis voor zijn kookkunsten bij Stoephout, waar hij leerde om vers en gevarieerd te koken. Maakte in 2009 de overstap naar All Class, waar hij zich specialiseerde in patisserie en desserts. Laat zich inspireren tot nieuwe creaties door dagverse seizoensproducten. Bereidt daarnaast de klassieke gerechten, tiramisu is zijn favoriet, met smaak en toewijding.


ANGELIQUE REIZEVOORT

 

Combineert haar werk als gastvrouw en all round medewerker bij All Class met haar baan als verzorgende. Is praktisch, gastvrij, stijlvol en zeer ervaren. Onderschrijft het belang van de nieuwe ideeën die haar zoon en dochter inbrengen en kijkt altijd uit naar het volgende grote evenement. ‘Het is gewoon ontzettend gaaf wat we hier doen.’

NIELS REIZEVOORT

 

Partymanager en all round medewerker. Regelt de voorbereiding en uitvoering van feesten en evenementen tot in de puntjes. Maakt draaiboeken, bewaakt tijdsplannen en kosten en overlegt met leveranciers en opdrachtgevers. Is tijdens het evenement zowel aanspreekpunt voor de gasten als verantwoordelijk voor het aansturen van de bediening. Houdt desondanks altijd overzicht.


CAROLINE STEENS – ANHOLTS

 

Boekhouder en administrateur. Begon haar loopbaan in de horeca en liep lange tijd mee bij de partijen van All Class. Concentreert zich nu op de boekhouding en (personeels)administratie. Hoort en ziet alles en fungeert als rustpunt te midden van creatievelingen. Is groot liefhebber van Italiaanse gerechten, bij voorkeur bereid door haar collega’s.

TIMON ZUURMOND

 

De positieve en energieke accountmanager van het team. Bouwde kennis en ervaring op als bedrijfsleider in de horeca. Zet zijn relaties altijd en overal op de eerste plaats. Weet wat er nodig is om een uniek evenement neer te zetten en bespreekt de finesses met Daniëlle, Niels en Rob. Gunt nóg meer mensen de speciale beleving van All Class, want ’de passie en kwaliteit spat ervan af hier.’ Zoekt die nieuwe kansen zowel binnen als buiten de regio. Koestert en verrast daarnaast de bestaande relaties. Timon komt graag bij u langs voor het bespreken van uw evenement. Belt u hem voor een afspraak?


DANIËLLE VINK – REIZEVOORT

 

Creative manager en lifestyle fotografe. Was altijd creatief bezig en vindt het fantastisch om iets van haarzelf bij All Class kwijt te kunnen. Focust niet op het eten (‘Dat is altijd super bij All Class’), maar op de sfeer en de beleving; het design in relatie tot de keuken. Zij bedenkt, broer Niels voert uit. Fotografeert ook voor andere opdrachtgevers en heeft een blog: ‘@dochtervandechef.’

 

 

 

 

 

 

 

 

LOCATIES

 

All Class is All Inn. Proeven en beleven. Traditioneel en vernieuwend. Simpel en chique. Regionaal en internationaal. Klantgericht en eigenzinnig. Voor de zakelijke markt en de particuliere markt. All Class is de ultieme sfeer- en smaakmaker voor alle gelegenheden.


TE WERVE BUITEN

Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve in Rijswijk is een buitenlocatie gecreëerd. Een laid-back midden in de natuur.

Te Werve Buiten is geschikt voor informele borrels, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten, zoals BBQ of pizza-slices uit de houtgestookte oven.

Het overdekte gedeelte met flextent en heaters is 250 m2 en het zonnige terras aan het water is 200 m2. De locatie is geschikt voor events van 50-500 personen.


STADSPODIA

Een evenement staat of valt met de ambiance van de locatie. Stadspodia Leiden, bestaande uit de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal Leiden, heeft alles in huis om van uw bijeenkomst een succes te maken. Of het nu een congres, diner, (bedrijfs)feest, receptie, presentatie, fotoshoot of een vergadering betreft, we denken graag met u mee!


DE LAKENHAL

Waarom een ontvangst in Leiden? Waar anders ter wereld woonden en werkten tegelijkertijd Rembrandt van Rijn, Jan Lievens, Gerrit Dou en Jan van Goyen? In Museum De Lakenhal, het enige kunstmuseum van Leiden, zijn de werken van deze beroemde kunstenaars te bewonderen. In het museum wordt u ingewijd in de roemruchte geschiedenis van de stad. Museum De Lakenhal is een mooie locatie voor bijzondere bijeenkomsten en ontvangsten.


KONINKLIJKE SCHOUWBURG DEN HAAG

Bij Koninklijke Schouwburg Events vindt u een one-stop-shop voor uw gehele business event. Van locatie tot technische faciliteiten, van catering tot entertainment, van ondersteuning tot … U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen u erbij helpen!


CORPUS CONGRESS CENTRE

CORPUS Congress Centre, dé evenementenlocatie met een boodschap: ‘veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven’. Het is een boodschap waaraan u misschien uw eigen communicatie aan kunt koppelen. In CORPUS gaan beleving, educatie, gezondheid én innovatie hand in hand! Gezondheid is van deze tijd en wordt steeds belangrijker. Daarnaast kunnen we niet meer zonder beleving. Educatie en innovatie zijn nu én in de toekomst niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Kortom, heeft u het voornemen om een zakelijke bijeenkomst of een evenement in de omgeving van Leiden te gaan organiseren, denk dan aan CORPUS. Met 1200 M2 aan zaaloppervlak direct aan de A44 gelegen is CORPUS een unieke locatie!


RIJKSMUSEUM VAN OUDHEDEN

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Hartje stad, aan de mooiste gracht van Leiden, bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden. Een unieke ambiance voor vergaderingen, symposia, brainstorms, productpresentaties en diners.KLOOSTER

Galerie Klooster in Noordwijk is een mooie event locatie voor zakelijke seminars, congressen, conventies, vergaderingen en (product-)presentaties. Met het strand op loopafstand is het tevens een ideale plek voor besloten recepties, groepsdiners jubilea én, voor wie een huwelijk c.q. bruiloft plant, om te trouwen. Kerk en kapel bieden daarnaast bij een begrafenis bijzondere en sfeervolle faciliteiten voor condoleances en rouwceremonies. Daarnaast is via Klooster ook de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen te boeken voor commerciële evenementen.


HOOGLANDSE KERK

Op de plek waar de Oude- en Nieuwe Rijn samenstromen staat de Hooglandse Kerk, een imposante laatgotische kruisbasiliek in het hart van Leiden en al eeuwenlang een plaats van samenkomst voor verschillende gelegenheden.


PIETERSKERK

Al sinds de 12e eeuw staat de Pieterskerk Leiden garant voor royale gastvrijheid in een historische setting. Of het nu gaat om een grand diner, een sfeervolle bruiloft, een internationaal congres, een beurs, een intieme vergadering in de 17e eeuwse stijlkamer of een grandioos feest voor al uw relaties: de Pieterskerk is een monumentale evenementenlocatie met een unieke ambiance en sfeer, die u en uw gasten altijd bij zal blijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

GOEDE DOELEN

 

All Class is betrokken bij een aantal regionale stichtingen die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Wij ondersteunen deze goede doelen door smaak en sfeer te brengen op diverse fundraising evenementen.

 

2016 De Clercq Hemcar Rally voor Hospice Issoria // 2016 Pieterskerk Gala voor het onderhoud van het monument // 2015 Pieterskerk Gala voor het onderhoud van het monument // 2015 WAKF Gala voor de verbouwing van het Willem- Alexander Kinderziekenhuis onderdeel van het LUMC // 2014 Hospice Issoria voor de inrichting van het nieuw pand // 2014 Ronald MacDonald Golf toernooi voor het Ronald McDonald huis in Leiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag meer informatie ontvangen?

Blijf altijd op de hoogte via onze social media

Blijf altijd op de hoogte via onze social media