Selecteer een pagina

Chocolade sacher taartje met ijs van hop en gepocheerde Doyenne peer

Flammkuchen met Saint Agur en verse vijgen chutney

Roodbaars met doperwten, risotto en peper-chorizo olie

|

WEDDING J&C

7 juli 2017 Den Haag 

 

Wat een geweldige dag en wat hebben jullie het goed geregeld! Alles klopte en was precies zoals we voor ogen hadden. De tafel achter was echt zo sfeervol gedekt en het diner en alle hapjes waren verrukkelijk. We hebben heel veel complimenten gekregen over de hapjes en het diner zelf! Het zag er allemaal prachtig uit en we hebben super genoten! Alles liep ook zo soepel! Heel erg bedankt voor alles wat jullie voor ons geregeld hebben.

 

|

DE LEEUW MAKELAARDIJ

27 juni 2017 Rijnsburg

 

All Class, in één woord: FANTASTISCH! Samenwerking als zeer positief ervaren. Waarom? All Class denkt mee, levert kwaliteit, is flexibel en meer dan servicegerecht!

 

Lam met tuinbonen, doperwten, geitenmelk, witloof, cacao & Pronck bier

Tartelette met aubergine, wilde spinazie, haas en schuim van gerookte aardappelen

|

DIES NATALIS

8 februari 2017 Pieterskerk Leiden

 

Als Universiteit Leiden maken we met de dies natalis en de opening academisch jaar altijd met grote tevredenheid gebruik van de prettige contacten en de superservice van All Class Kitchen Art Events. All Class heeft een goed op elkaar ingewerkt team en de samenwerking is altijd heel fijn. Belangrijker nog is dat door All Class altijd over de inhoud, het eten en drinken, goed wordt nagedacht en zij voorstellen wat er het beste past voor de gelegenheid. Kortom, een dikke 10!

Mais soepje met coquille en mint hangop

Springrol met radijs, gerookte roomkaas, mosterdzaad en puffed corn

|

FAMILIE POUW

2 juli 2017 Leiderdorp

 

All Class heeft voor ons een barbecue verzorgd voor ongeveer 40 personen. In gezamenlijk overleg hebben we een menu samengesteld en vantevoren duidelijkheid verkregen over de kosten. Op de dag zelf wordt alles voor aanvang op zijn plek gezet. Het eten was werkelijk voortreffelijk. De bediening verzorgt het uitserveren van de gerechten en de drankjes. En aan het eind van de dag wordt alles weer weggehaald. Onze ervaring is dat All Class alle zorgen van ons wegneemt en een gezellige en smaakvolle barbecue organiseert. Onze gasten lieten ons later nogmaals weten dat ze genoten hebben.

 

Steak tartaar van Simmenthaler rund met geitenkaas, Pecorino, waterkers en Hollandse asperges

Donut met kaneel, gamba, polpo en wakame

|

KAASBOERDERIJ DE JONG

26 januari 2017 Zoeterwoude – dorp

 

Vanaf het eerste moment is het contact met All Class prettig geweest. Ze hebben een prachtig menu gemaakt waarbij de chef onze smaak goed heeft ingeschat. De chef heeft onze kaas van de kaasboerderij zelfs verwerkt in het menu. Op de avond zelf hebben we genoten van de sfeer en de heerlijke gerechten. Mijn dochters zijn nog steeds helemaal weg van de risotto! Ons huis was veranderd in een restaurant met een professionele keuken. Het was echt een feestje. Namens de familie de Jong bedankt voor deze fantastische avond!

Blijf altijd op de hoogte via onze social media


Graag meer informatie ontvangen?

Blijf altijd op de hoogte via onze social media